Hasseltse speculaas

Hasseltse Speculaas is een traditioneel Belgisch koekje dat al meer dan 200 jaar bestaat. Het werd voor het eerst gebakken in Hasselt, een stad in de provincie Limburg, waar ik van afkomstig ben. Het deeg voor Hasseltse Speculaas bevat veel kruiden, waardoor het koekje een unieke en volle smaak heeft.

Ambachtelijke Hasseltse Speculaas

Onze speculaasjes zijn ambachtelijk gemaakt, volgens het traditionele recept. Dankzij de kwaliteitsvolle ingrediënten en het vakmanschap van onze bakkers, hebben onze speculaasjes een unieke en onweerstaanbare smaak. We bieden verschillende soorten speculaasjes aan, zoals kleine speculaaskoekjes of grote speculaasplaten. Ideaal voor bij een kopje koffie of thee.

Bij Zoets by Leen kunt u Hasseltse Speculaas eenvoudig online bestellen en thuis laten bezorgen. Onze Hasseltse Speculaas wordt gemaakt met de beste ingrediënten en volgens het traditionele recept. U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grote bestellingen. Bestel nu en geniet binnenkort van de heerlijke smaak van Hasseltse Speculaas!

Verschil speculoos en hasseltse speculaas

Hasseltse Speculaas onderscheidt zich van andere soorten speculaas door de specifieke kruidenmix die wordt gebruikt.

Het deeg bevat onder andere kaneel, nootmuskaat, kruidnagel, witte peper en kardemom. Dit zorgt voor een authentieke en kruidige smaak die uniek is voor Hasseltse Speculaas. Daarnaast is Hasseltse speculaas groter én zachter.

Bestel Online Hasseltse Speculaas

Bestel mijn heerlijke Hasseltse speculaasjes online en ontdek zelf waarom ze zo geliefd zijn.